www.windahl-motorik.dk  v/Dorte Windahl Hansen * Tlf. 4013 6406 * Dorte@windahl-motorik.dk

 

 

 

 

Windahl Motorik

 

Fundamentet for trivsel, udvikling og indlæring.

 

På denne side kan du læse klienters egne fortællinger:

 

 

 

"Jeg kom faktisk i kontakt med Dorte ved en tilfældighed. Vores lille søn havde stort set fra fødslen skreget rigtig meget. Lægerne havde puttet ham i en "kolik"-boks, så jeg havde haft ham med til en kropsterapeut for at se, om hun kunne gøre noget. Da hun havde behandlet ham nogle gange, og konstateret, at hun ikke længere umiddelbart kunne gøre mere for ham, begyndte jeg at snakke om mælkeallergi. Var efterhånden lettere desperat for at finde en årsag. Jeg kunne godt høre på hende, at det troede hun ikke rigtigt på, så efter behandlingen, stak hun hovedet ind på klinikken ved siden af, og spurgte: "Kan du ikke lige prøve at spørge på noget mælkeallergi?". Hun trak mig herefter med ind på klinikken. Jeg forstod ikke helt, hvad der foregik, men fulgte med. Det var Dortes klinik, jeg var landet på. Dorte fortalte, at kun var kinesiolog, og spurgte om det var ok, hun testede mig for, om Albert kunne tåle den modermælkserstatning, han fik. Jeg var stadig lidt forvirret og vidste ikke meget om kinesiologi, men tænkte, at det skader jo ikke.

 

Inden jeg vidste af det, lå jeg på briksen med armen i vejret. Dorte kunne via sine tests konstatere, at Albert ikke led af mælkeallergi. Hun testede herefter, om der var andet hun kunne gøre for Albert, hvilket min krop bekræftede. Hun konstaterede, at Alberts labyrintsans var i ubalance. Jeg kender lidt til grundmotorik, så det gav faktisk god mening for mig, da jeg havde været meget sengeliggende i graviditeten. Så jeg fik en tid til behandling.

 

Jeg er i udgangspunktet meget matematisk/logisk tænkende, så jeg var nok lidt svær at overbevise om "sådan noget hokus pokus". En ting var, at hun kunne mærke det på mig, men at hun gennem mig kunne mærke det på Albert. Men jeg har også altid været overbevist om, at hvis små børn græder, så er der en årsag til det. Så hvorfor ikke. Jeg havde det lidt sådan, at hvis hun kunne finde årsagen til, Albert var så ked af det, så kunne hun nok også afhjælpe det.

 

Det hele var en meget mærkelig oplevelse, men samtidig gav det mig en tro på, at nu fik vi endelig hjælp.

 

En uge senere var vi så hos Dorte igen. Hun konstaterede igen ubalance i labyrintsansen. Hun bad mig om at lave forskellige øvelser på gulvet - her stod min firkantede hjerne helt af, men jeg havde besluttet mig for at tro på hende, så jeg gjorde som hun sagde. Dorte sendte mig hjem med beskeden om, at det godt kunne blive værre nogle dage, men at hun herefter tænkte, at Albert ville få det bedre. Om aftenen var alt det samme, men tænk sig, herefter har vi haft det gladeste barn. Vi skyder Dorte alt, og jeg vil anbefale alle forældre til børn, lægerne har "givet op overfor", at opsøge en kinesiolog. Tilmed er Dorte meget forstående og empatisk, og super engageret i sin behandling, så hun for ligeledes de varmeste anbefalinger herfra."

 

De bedste hilsner

Fra Kirstine Jernved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På adoption og samfund`s hjemmeside ligger alle

deres medlemsblade.

I april nummeret 2014,

er der en

artikel jeg har skrevet

sammen med Tania - her fortæller vi sammen om

hvordan motorikken kan hjælpe.

 

http://adoption.dk/aogssys/wp-content/uploads/2011/10/Blad-nr.-2-april-2014.pdf

 

 

           apr